Home

Altinn

Innboksen i Altinn - Skatteetate

 1. Altinn - hjelp og kontakt; Vi bruker cookies. Denne siden bruker cookies. Ved å bli værende eller trykke på knappen under, godkjenner du bruk av dette for analytiske formål. Ikke spor meg Det er greit. Til toppen Om Skatteetaten. Kontakt oss; Jobbe i Skatteetaten; Om oss; Analyse og rapporter.
 2. Altinn mottar German Design Award. Altinn mottar i dag German Design Award, som hvert år deles ut til gode designprosjekter fra hele Europa. Altinn-appene fjernes. Fra og med januar 2020 fjernes Altinn-appene fra Apple store og Play store. Altinn blir en del av Digitaliseringsdirektorate
 3. Altinn. På portalen Altinn finner du offentlige skjema og tjenester samt informasjon om næringsregler og offentlige støtteordninger. Her kan du registrere frivillige organisasjoner i Frivilligregisteret, og du finner blant annet samordnet registermelding og din elektroniske selvangivelse
 4. Om Altinn hjelp og kontakt Language Bokmål Alt innhold er tilgjengelig på bokmål. English Some content is available in english. Nynorsk Noko av innhaldet er tilgjengeleg på nynorsk. Logg inn Logg inn/Min profil; Søk etter innhold. Søk. Starte og drive bedrift; Arbeidsforhold.
 5. Arbeidsmarkedstiltak - digitale søknader. Arbeidsgivere kan nå søke digitalt på flere NAV-tiltak.. A-melding og Aa-registeret. Gå rett til a-melding i Altinn; Aa-registeret: hvordan registrere og endre opplysninger i Enhetsregisteret ; Du kan lese mer om a-melding og Aa-registeret.. Bankkontonumme
 6. Altinn har aldri lekket sensitive personopplysninger Selvangivelsen klar enda tidligere. Nå kan du bruke Bank-ID på offentlige nettsteder Logg inn med kodebrikke hos det offentlige. Annonsørinnhold. I kveld kan man vinne inntil 20 millioner. Husk å bestille nye PIN-kode

Altinn - Nyhete

 1. Jeg har ikke fått skatteoppgjøret mitt. Det kan være flere årsaker til at du ikke har fått oppgjøret ditt. For eksempel: Det er bare de som leverer ny skattemelding som kan få skatteoppgjøret før 22. juni.; Du leverte ikke skattemeldingen før 30.april
 2. Samordnet registermelding er en elektronisk tjeneste der utfylling, opplasting av filvedlegg og signering gjøres i Altinn. Du kan bare bruke løsningen hvis alle vedlegg kan lastes opp som filer, og at de som skal signere meldingen kan gjøre det i Altinn. Hvem som skal signere meldingen avhenger av organisasjonsform og hva meldingen gjelder
 3. Privatperson. Dine saker, utbetalinger, meldinger, meldekort, aktivitetsplan, personopplysninger og flere tjeneste
 4. Altinn: Melding om utlevering av legemidler fra apotek / grossist til dyrehelsepersonell: Altinn: Mistanke om sykdomstilfelle / skadegjører: Altinn: Ny dyretransportør eller dyretransportmiddel: Altinn: Ny fôrvarevirksomhet: Altinn: Ny importør av biprodukter: Altinn: Ny importør av fôrvare: Altinn: Ny importør av levende dyr.
 5. Du må ha rettigheter i Altinn på vegne av virksomheten for å kunne bruke tjenestene på Din side. Du logger inn på Din side via ID-porten. Id-porten er en felles innloggingsløsning til offentlige tjenester på internett. Les mer om ID-porten hos Difi. Mangler du rettigheter må du ta kontakt.

Altinn fra , 100482673S2000001 - Altinn Logg inn i Altinn og velg firmaet du vil ha attest på øverst til høyre. I søkefeltet skriver du inn «firmaattest» og klikker på søkeknappen. Klikk deretter på lenka «Firmaattest» (markert med rød pil). Du kan også følge denne lenken direkte inn (du må logge inn først) I innstillingene for Altinn registrerer du din datasystem ID og ditt passord for Altinn. Dette må gjøres før du kan sende inn skjema til Altinn. Du finner din datasystem ID og passord under Tilgangsstyring - Datasystemer på Altinn-portalen

Altinn-plattformen er et meget godt utgangspunkt for selvbetjening, og løser en lang rekke aspekter som standard. Den videreutvikles fortløpende gjennom samarbeid mellom en rekke offentlige aktører. Du får umiddelbar tilgang til all ny funksjonalitet, og Altinn står for tjenestens førstelinjesupport, oppetidsgaranti og andre driftsaspekter Når en nabo gir tilbakemelding på nabovarselet i Altinn - vil du motta denne i din egen innboks. Norkart - først ute med eNabovarsel. Dersom du velger å sende eNabovarsel, får de valgte naboene beskjed i sin Altinn. Dersom du velger vanlig nabovarsel, får du dokumenter i PDF format som du skriver ut Altinn benytter private IT-leverandører for drift og forvaltning av Altinn-løsningen. Disse behandler personopplysninger i henhold til våre avtaler med leverandørene. Databehandleravtaler utgjør er en del av avtalene vi har med disse leverandørene. Driften av Altinn er satt ut til Basefarm og serverene befinner seg i Norge Altinn, Brønnøysund. 6.8K likes. Altinn er en nettportal og en teknisk plattform for elektroniske tjenester fra det offentlige, som skjemaer, meldinger og innsyn i offentlige registre

Altinn Norge.n

Disse Altinn-rollene gir tilgang til fakturaen i virksomhetens innboks: regnskapsmedarbeider; signerer av Samordnet registermelding; Hvis du ikke vet hvem som har fått fakturaen, vil dette gå frem av meldingen som er sendt til Brønnøysundregistrene. Dette kan innsender av Samordnet registermelding finne informasjon om i sin innboks i Altinn Altinn Regnskap AS holder til i Horten (Storgata 6) og i nye kontorer på Kaldnes Brygge i Tønsberg (Rambergveien 1). Vi er 3 ansatte i Horten og 5 i Tønsberg og kan hjelpe deg med det meste innen regnskapstjenester Velkommen til Matrix Hjelp, for Matrix Lønn Mest aktuelt for tiden Problemer med A-melding eller skattekort? Her er alternative metoder du kan bruke Slik bestiller og henter du skattekort for 2020

Jeg har nettopp fått innstallert versjon 14.10, men får feilmelding ved oppkobling til Altinn. Initiering av Altinntjeneste feilet. Forsto det slik at det ikke er noe som må endres så lenge jeg har riktig versjon. Hva må jeg gjøre Altinn Tilgangsstyring (tidligere Altinn Autorisasjon), betegner et sett tjenester og funksjoner knyttet til å styre hvem som kan bruke en digital tjeneste. Bruker (person eller virksomhet) autentiseres av ID-porten eller en egen løsning for autentisering i Altinn, før Altinn overtar og gir adgang til å benytte data eller tjenester basert på autorisasjon

Altinn - Arbeidsforhol

Video: Skjema Mattilsyne

Om Altinn-rettigheter Statens vegvese

Skatteetaten logo – Ambisjoner

Altinn - Posts Faceboo

Osiedle Lawendowe - nowe domy na sprzedaż wrocławskiSlik skal næringslivet stoppe CV-jukserne - Jobb - E24Skjema - Fylkesmannen i RogalandInformasjon om Vigsler - Gjemnes kommuneHvordan regne ut eggløsning | ProsentDatatilsynet: – Forventer en melding fra politiet - Rett24Drone for tekniske oppdrag RO1 - Norges EiendomsakademiSameiene Ekebergveien 31-37b » 2012 » februar
 • 2018 at&t pebble beach pro am.
 • Ausländerbehörde leverkusen öffnungszeiten.
 • Lehesten geisterstadt.
 • Instagram logo resources.
 • Blime danser.
 • Forglemmegei tegning.
 • Kjøkkenøy med hjul.
 • Sha1 hash algorithm.
 • Pærerøyksopp.
 • Querbeet band karneval.
 • Vans t skjorte dame.
 • Nextgentel driftsmeldinger.
 • Club bahnhof ehrenfeld parken.
 • Bästa gratis spel iphone.
 • Redewendungen index.
 • Gmt 1.
 • Nrk super en flaskepost fra havet.
 • Ju jitsu trondheim.
 • Giraff horn.
 • Teater bergen barn.
 • Vindkraft snl.
 • Latinske jentenavn.
 • A45 amg specs.
 • Gyldendal helse.
 • Likestrøm batteri.
 • Joy yeri.
 • Trygve hegnar hus.
 • Navlebrokk operasjon voksen.
 • Unternehmungen hannover.
 • Nedbemanning sykemeldt.
 • Alkefugl jakt.
 • Nacken rasieren frau muster.
 • Trödelmarkt heute krefeld.
 • Catering service graz.
 • Loving vincent kino norge.
 • Lite liv uke 38.
 • Andres zurita.
 • T juice red astaire concentrate.
 • Hvordan lagde vikingene mat.
 • Braun silk épil 7561 wet & dry.
 • Tvdirekte.